ÜLKÜ OCAKLARI UŞAK İL BAŞKANLIĞI'NDAN ANLAMLI PROGRAM: "KÜÇÜK MOSKOVA" BELGESELİ İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR

GÜNCEL - 03-03-2024 12:49

ÜLKÜ OCAKLARI UŞAK İL BAŞKANLIĞI'NDAN ANLAMLI PROGRAM:

Uşak'ın gururu Ülkü Ocakları, ülkücü şehitlerin anısını yaşatmak amacıyla hazırladığı "KÜÇÜK MOSKOVA" adlı belgeseli tanıtmaya hazırlanıyor. Uşak İl Başkanı Gürkan Uğrasız liderliğinde tamamlanan belgesel, misafir İl Ocak Başkanlarının katılımıyla özel bir gösterimle seyirciyle buluşacak.

Program, bugün saat 19:00'da Uşak Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) bulunan 1 ve 2 numaralı salonlarda gerçekleştirilecek. Ülkücü şehitlerin kahramanlık hikayelerini ve anılarını ölümsüzleştirmeyi amaçlayan bu özel belgesel, duygu yüklü anlara ev sahipliği yapacak.

Uşaklıların yoğun ilgi göstermesi beklenen etkinlikte, misafir İl Ocak Başkanları da yer alarak birlik ve beraberlik içinde ülkücü şehitlere olan minnet ve şükranlarını paylaşacaklar.

Ülkü Ocakları, "KÜÇÜK MOSKOVA" belgeseli ile tarihi olayları ve ülkücü mücadeleyi gözler önüne sererek, genç nesillere örnek olacak bir anlam buluşması gerçekleştirecek.

Programa katılım göstermek isteyen herkesi, bugün saat 19:00'da Uşak Atatürk Kültür Merkezi'nde bulunan 1 ve 2 numaralı salonlara davet ediyoruz.

DİĞER HABERLER
GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI

GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI"

27-04-2024 - GÜNCEL

MAKAM ODASINDA BİR İLK

MAKAM ODASINDA BİR İLK

27-04-2024 - GÜNCEL