"Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Seçim Çalışmaları Kapsamında Halkla Buluşuyor"

GÜNCEL - 03-03-2024 07:57

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak İl Teşkilatı Üyeleri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

İlk olarak Uşak’ta faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarında görev alan sağlık çalışanları ve aileleri ile bir araya gelen Başkan Mehmet Çakın, gelecek projelerinden bahsederek, talep ve önerileri dinledi. Güler yüzleri ve hoş sohbetlerinden dolayı vatandaşlara teşekkürlerini ileten Başkan Çakın, gördüğü destek ile daha güçlü yarınlar inşa edeceklerini belirtti.

Ardından Küçük Çarşı mevkinde hizmet veren esnafları ziyaret eden Başkan Çakın, vatandaşlara belediyenin aktif olarak sunduğu hizmetlerden bahsetti ve gelecek dönem yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bir sonraki durak olarak İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Uşak Şubesi’nin düzenlediği etkinlikte vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çakın, belediyenin gerçekleştirdiği hizmetler hakkında istişarede bulundu ve gelecek dönemde şehre kazandıracakları yatırımlardan bahsetti.

Daha sonra ise Yeşil Karaağaç Doğal Yaşam Merkezi’ne kazandırılan Yeşil Karaağaç Sosyal Tesisi’nin açılış programını gerçekleştiren Başkan Çakın, gelecek dönem doğal yaşam merkezine kazandıracakları yeni projelere de değinerek sosyal tesisin vatandaşlara ve şehre hayırlar getirmesini diledi.

Akşam ise Kuyucak Mahallesi’nde gerçekleşen buluşmaya katılan Başkan Çakın, bir araya geldiği mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Hoş sohbet ve büyük destekle karşılanan Çakın, yeni dönemde Kuyucak Mahallesi’ne yapacakları 100. Yıl Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu Projesi’nden de bahsetti.

Son olarak Kemalöz Mahallesi’nde ikamet eden Ersin Çelik ve ailesinin evine konuk olan Başkan Çakın, aile üyelerinin beklentilerini ve ihtiyaçlarını dinledi. Çakın, hemşerilerine misafirperverlikleri için teşekkürlerini ileterek, 31 Mart yerel seçimleri için destek talebinde bulundu.

Gerçekleşen ziyaretlere, AK Parti İl Başkanı Himmet Yaşar, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Altan Tufan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı İsmet Özkan ve partililer eşlik etti.

DİĞER HABERLER
GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI

GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI"

27-04-2024 - GÜNCEL

MAKAM ODASINDA BİR İLK

MAKAM ODASINDA BİR İLK

27-04-2024 - GÜNCEL