UŞAKLI TİYATRO SANATÇISI AŞKIN TÜLÜBAŞ'IN 15 YILLIK KARİYERİNDEKİ BAŞARI HİKAYESİ

MAGAZİN - 05-12-2023 08:27

UŞAKLI TİYATRO SANATÇISI AŞKIN TÜLÜBAŞ'IN 15 YILLIK KARİYERİNDEKİ BAŞARI HİKAYESİ

Uşaklı tiyatro sanatçısı Aşkın Tülübaş, 15 yıldır birbirinden farklı ve başarılı projelerde rol alarak kariyerine devam ediyor. Tülübaş'ın yetenekleri, birçok dizi ve filmde kendine sağlam bir yer edinmesini sağlamış durumda.Kariyerine "Doktorlar" dizisiyle adım atan ve Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Tülübaş, ardından "Lale Devri" ve "Hayat Devam Ediyor" gibi önemli projelerde yer aldı. Sanatçı, çeşitli televizyon kanallarında yayınlanan diziler arasında "Huzur Sokağı", "Ekip 1", "Ve İnsan Aldandı", "Hızır Ekip" ve "Arka Sokaklar" gibi başarılı yapımlarda rol alarak geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

Tülübaş'ın kariyerinde sinema filmleri de önemli bir yer tutuyor. "Argo Operasyon" adlı filmle sinema dünyasına adım atan sanatçı, "Kurtlar Vadisi Pusu" ve "Kurtlar Vadisi Vatan" gibi önemli projelerde de yer aldı.

Uşaklı sanatçı, belgesel filmi "Gurbet Kuşları" ve diziler arasında kendine sağlam bir yer edinen "Geniş Aile", "Yaprak Dökümü", "Avrupa Avrupa", "8. Gün", "Araf Zamanı", "Reis" ve "Çukur" gibi yapımlarda da başarılı performansıyla dikkat çekti.

Aşkın Tülübaş, Uşak'tan İstanbul'a uzanan başarılı kariyeriyle sadece kendi şehrini değil, Türk televizyon ve sinema dünyasını da gururlandırıyor. Uşaklı sanatçının gelecekteki projeleri ise merak konusu olmaya devam ediyor.

DİĞER HABERLER
 UŞAKLI TİYATRO SANATÇISI AŞKIN TÜLÜBAŞ, ÜNLÜ FİLM YILDIZLARIYLA BAŞROLLERDE PARLIYOR!

UŞAKLI TİYATRO SANATÇISI AŞKIN TÜLÜBAŞ, ÜNLÜ FİLM YILDIZLARIYLA BAŞROLLERDE PARLIYOR!

16-12-2023 - MAGAZİN

Musa Erten yeni şarkısı

Musa Erten yeni şarkısı "Ararsam Açma" ile tüm dijital platformlarda yayında.

17-11-2023 - MAGAZİN