"World Türk Yöneticileri Uşak'ta Seçim Heyecanını Zirveye Taşıdı: Parti Adayları İle Stratejik Görüşmeler Yapıldı"

GÜNCEL - 06-03-2024 06:59

Uşak'ta gerçekleşen önemli bir etkinlikte, World Türk Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı ve Uşak Haberler Koordinatörü Alaattin Karahan, Uşak protokolünü ziyaret ederek yerel seçim sürecini değerlendirdi. Bugün gerçekleşen ziyarette, Erdağı ve Karahan, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi belediye başkan adayları ile görüşmeler yaparak seçim öncesi stratejileri ele aldı.

Uşak'ta 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere günler kala, Erdağı ve Karahan'ın bu ziyareti, seçim heyecanını doruk noktasına çıkardı. Uşak'ta neredeyse tüm önemli partilerin adaylarını belirlediği ve yoğun bir rekabetin yaşandığı gözlemlenirken, Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı bileşenlerinin kendi adaylarıyla seçime katılması, atmosferi daha da kızıştırdı.

Uşak Haberler Koordinatörü Alaattin Karahan, yaptığı açıklamada, "Uşak'ta seçim heyecanı gerçekten üst seviyede. Partilerin adayları belirlendi, stratejiler oluşturuldu ve şehir adeta seçim coşkusuyla dolup taşıyor. Erdağı ve ben, bu süreçte Uşak'taki nabzı tutmaya devam ediyoruz. World Türk olarak, seçim sürecinin detaylarını ana haber bültenimizde ekranlarınıza taşıyacağız" dedi. Uşak'ta yaşanan kıyasıya rekabet ve heyecanın detayları, World Türk ana haber bülteninde izleyicilerle buluşacak. Seçim sürecine dair gelişmeler, adayların stratejileri ve şehirdeki atmosfer, World Türk ekranlarında takip edilebilecek.

DİĞER HABERLER
GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI

GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI"

27-04-2024 - GÜNCEL

MAKAM ODASINDA BİR İLK

MAKAM ODASINDA BİR İLK

27-04-2024 - GÜNCEL