Zeynel Altıntaş, İslice Mahallesi Muhtar Adayı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Çiçek İle Kutladı

GÜNCEL - 09-03-2024 12:47

Zeynel Altıntaş, İslice Mahallesi Muhtar Adayı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Çiçek İle Kutladı

İslice Mahallesi Muhtar adayı Zeynel Altıntaş, kadınların toplumdaki önemli rolünü vurgulayarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı. Altıntaş, mahalle sakinleri, kadın esnaflar ve ev hanımlarına çiçeklerle hediye ederek, bu özel günü unutulmaz kıldı.

Zeynel Altıntaş'ın düzenlediği etkinlikte mahalle sakinleri, kadın esnaflar ve ev hanımları, muhtar adayının çiçekleriyle karşılandı. Altıntaş, kadınların toplumda önemli bir role sahip olduğunu belirterek, bu özel günü anlamlı bir şekilde geçirmek istediklerini ifade etti.

Altıntaş'ın mahalle sakinleriyle buluştuğu etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı. Muhtar adayı, yaptığı açıklamada, "Kadınlarımızın toplumumuzdaki önemli rolünü kutlamak ve onlara teşekkür etmek adına bu özel günü unutulmaz kılmak istedik. Çiçeklerle yapılan bu küçük jest, onlara duyduğumuz saygının bir ifadesidir. Kadınlarımızın her alandaki başarılarına tanıklık etmek, toplumumuzun daha güçlü ve renkli olmasına katkı sağlayacaktır" dedi.

Altıntaş, ayrıca mahallesinin çığ gibi büyüyen desteklerine teşekkür ederek, seçim sonrasında da mahalle sakinleriyle devamlı görüşeceklerini söyledi.

 

 

DİĞER HABERLER
GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI

GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI"

27-04-2024 - GÜNCEL

MAKAM ODASINDA BİR İLK

MAKAM ODASINDA BİR İLK

27-04-2024 - GÜNCEL