SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 07:15

AK PARTİ UŞAK İL BAŞKANI HİMMET YAŞAR, YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARI İÇİN İLÇE TEŞKİLATLARINI ZİYARET ETTİ

AK PARTİ UŞAK İL BAŞKANI HİMMET YAŞAR, YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARI İÇİN İLÇE TEŞKİLATLARINI ZİYARET ETTİ

Uşak'ın AK Parti İl Başkanı Himmet Yaşar, beraberinde İl Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını değerlendirmek amacıyla ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretlerde Sivaslı İlçe Teşkilatı, Pınarbaşı Belde Teşkilatı, Selçikler Belde Teşkilatı ve Tatar Belde Teşkilatı ayrı ayrı incelendi.

AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, yürütülen yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi alarak, teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaretler sırasında seçim sürecinde izlenecek stratejiler ve yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

Yaşar, yaptığı açıklamada, "Yerel seçim süreci boyunca yürüteceğimiz çalışmalarda tüm teşkilat mensuplarımıza kolaylıklar ve başarılar diliyoruz. Her bir ilçe ve belde teşkilatımızla bir araya gelerek, halkımıza daha iyi hizmet sunmak adına güç birliği içerisinde hareket edeceğiz" dedi.

AK Parti'nin yerel seçimlerdeki stratejileri ve adaylarının performansı hakkında istişarelerde bulunulan ziyaretlerde, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Seçim sürecinde sıkı bir çalışma temposu içinde olacaklarını belirten Yaşar, partililere ve teşkilat mensuplarına duyduğu güveni dile getirdi.

Ziyaretlerin ardından teşkilat üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektiren AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, seçim çalışmalarının başarıyla tamamlanması temennisinde bulundu.

 

 

 

 

AdminAdmin