GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-03-2024 06:38   Güncelleme : 02-03-2024 06:46

"BAŞKAN MEHMET ÇAKIN, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR: VATANDAŞLARLA BULUŞMALAR VE PROJELER ANLATILDI"

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak İl Teşkilatı Üyeleri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

İlk olarak Atatürk Bulvarı’nda hizmet veren esnaflar ile bir araya gelen Başkan Çakın, vatandaşlara gelecek dönem projelerinden bahsederek, talep ve önerilerini dinledi. Sıcak karşılamaları ve güzel sohbetleri için vatandaşlara teşekkürlerini ileten Başkan Çakın, hemşerilerinin yaşamak ve yaşlanmak isteyeceği güçlü bir Uşak için aynı kararlılıkla yoluna devam edeceklerini vurguladı.

Ardından Çat Kapı Programı kapsamında Atatürk Mahallesi’ndeki hanelere ziyarette bulunan Başkan Çakın, vatandaşlara belediyenin aktif olarak sunduğu hizmetlerden bahsetti ve gelecek dönem yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Aynı zamanda vatandaşlara hediye takdiminde bulunarak, gösterdikleri destek ve güler yüzlü karşılamaları için teşekkürlerini iletti.

Bir sonraki durak olarak Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği’nin üyeleri ve aileleri ile gerçekleştirilen programa katılan Başkan Çakın, yıllarca vatanına hizmet etmiş emekli polisler ile bir araya gelerek belediyenin gerçekleştirdiği hizmetler hakkında istişarede bulundu ve gelecek dönemde şehre kazandıracakları yatırımlardan bahsetti. Başkan Çakın öneri ve görüşleri için başta Dernek Başkanı Mehmet Kurnaz’a ve dernek üyelerine teşekkürlerini iletti.

Akşam ise Şekerevleri Mahallesi’nde coşkulu bir kalabalıkla gerçekleşen mitinge katılan Başkan Çakın, bir araya geldiği mahalle sakinlerinin öneri ve ihtiyaçlarına kulak verdi. Başkan Çakın, yeni dönemde Şekerevleri Mahallesi’ne yapmayı hedefledikleri projelere de değindi.

AdminAdmin