EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bayram öncesi esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinledi, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
Paylaş:

Cumhuriyet Meydanından başlayıp, öğretmenevi civarı ve Gazi Caddesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, özellikle ulaşım projeleri kapsamında hizmete sunulan Modern Yolcu Otobüs Durağı’nı inceledi.
Toplu taşıma hizmetinden faydalanacak yolcuların doğru zamanda doğru durakta bulunmak üzere yönlendirilmesini sağlayan ve aynı zamanda durakta bekleme sürelerini azaltmaya yardımcı olan yeni sistem akıllı durağın, vatandaşlardan tam not aldığını belirten ve bu projeyi yaygınlaştırmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Şerifoğulları, daha sonra Gazi Caddesi güzergâhındaki dükkan ve iş yerlerini ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti, onların fikirlerini dinledi.
Cadde boyunca vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Şerifoğulları’na özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi. Taleplerini bir

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.