EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

Dere yatakları için Manisa'dan uyarı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz haftadan itibaren etkili olan yağışlara karşı gerekli önlemleri aldı.

Dere yatakları için Manisa'dan uyarı
Paylaş:

 Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Yunusemre ilçesine bağlı Uncubozköy Mahallesinde bulunan derenin Laleli, Cumhuriyet ve Atatürk Mahallelerinden geçen 3 kilometrelik kısmında temizlik çalışması gerçekleştirildi. Temizlik çalışmaları esnasında vatandaşlar tarafından bilinçsizce atılan dereye atılan çok sayıda atık çıkarıldı.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada vatandaşlar bir kez daha uyarılarak, dere yatakları ve kanallara çöp atılmaması konusunda bilinçli olmaya çağırıldı.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Kırmızı halıda Mama Luma rüzgarı esti

Akışın sonuna geldiniz.