GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-03-2023 13:14   Güncelleme : 13-03-2023 13:14

Geyve Belediyesi’nden işçilere yüzde 110 zam

Geyve Belediyesi ile Hizmet-İş arasında gerçekleşen toplu iş görüşmelerinde anlaşma sağlandı. Görüşmeler neticesinde emekçiye yüzde 110 zam yapıldı

Geyve Belediyesi’nden işçilere yüzde 110 zam

 

Geyve Belediyesi’nde toplu iş görüşmeleri sona erdi. Hizmet-İş Sendikası Başkanı M. Mesut Gökdemir ile Belediye Başkanı Murat Kaya 2023 yılında emekçiye yüzde 110’luk yapılan artışın sözleşmesini imzaladı. Başkan Murat Kaya “Gece gündüz çalışan işçi kardeşlerimizin emeklerinin karşılığını alacakları için sevinçliyim. Sendika temsilcileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde sosyal haklar, maaşlar yüzde 110’luk bir artış gerçekleştirdik. Herkese hayırlı olsun” dedi.

Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Mesut Gökdemir, “Geyve Belediyemiz ile yaptığımız görüşmelerin neticesinde emekçi kardeşlerimizin lehine güzel bi8r artış gerçekleşti. 2023 yılı için uygulanacak artışın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederim. Belediye Başkanımız Murat Kaya gece gündüz çalışan işçilerin haklarının ödenmesi noktasında piyasa koşullarını da göz önünde bulundurarak taleplerimizi büyük oranda karşıladı” dedi.

AdminAdmin