SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2024 16:37

HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Tosun, Nuri Şeker Caddesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Tosun, Nuri Şeker Caddesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

31 Mart 2024 yerel seçimleri için saha çalışmalarına devam eden HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Tosun, Uşak'ın önemli caddelerinden biri olan Nuri Şeker Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İl Teşkilatı ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Tosun, çay ocağında oturup vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Belediye Başkan adayı Tosun, halka projelerini anlatarak öncelikli hedeflerinin aile, gençlik ve çocuklar olduğunu vurguladı. "HÜDA PAR Öze Dönüş Hareketidir; özünden uzaklaşan her şey değersizleşir. İnsan da özünden uzaklaştıkça huzursuz ve mutsuz olur. Biz diyoruz ki, önce insanı mutlu edersek, sokaklarımız da mutlu olur, parklarımız da mutlu olur" ifadelerini kullanan Tosun, Uşak'ın bu sefer HÜDA PAR'a yeşil ışık yakacağı umudunu dile getirdi.

Ziyaret sırasında Mehmet Salih Tosun, vatandaşların yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılaştı. Tosun, "Uşak için iyi şeyler yapacağına inandığımız bütün Belediye Başkan adaylarına başarılar diliyorum. Vatandaşlarımızı ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan ve ötekileştirmeden bu seçim sürecini tamamlamamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Tosun'un Nuri Şeker Caddesi'nde gerçekleştirdiği bu ziyaret, mahalle sakinlerinin beklentilerini anlamaya ve yerel yönetimdeki potansiyel değişikliklere dair önemli bir platform sağladı.

AdminAdmin