Uşak İl Genel Meclis Başkanı Kadir Uslu, Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören Kitap Fuarı’nı ziyaret etti.
Fuar alanında Uşaklı yazarlara da destek veren Uslu, ilk olarak eğitimci-yazar Muammer Sakaryalı’nın imza günü etkinliğine katıldı. Sakaryalı ile bir süre sohbet eden Uslu, yazarın okuyucularıyla buluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ardından araştırmacı-yazar Mehmet Keyvanoğlu’nu da ziyaret eden İl Genel Meclis Başkanı Kadir Uslu, yazarın yeni yayımlanan “Uşak Merkez Köyleri Tarihi ve Kültürel Değerleri” adlı kitabını inceleme fırsatı buldu. Keyvanoğlu, kitabını Uslu’ya takdim etti.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Kadir Uslu, “Hemşehrilerimizin kaleme aldığı eserler, Uşak’ın tarihine ve kültürel mirasına önemli katkılar sunuyor. Yazarlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.



























