SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 22:21   Güncelleme : 01-03-2024 22:27

"İyi Parti Adayı Muhammet Gür, Kazım Karabekir Caddesi Esnafına Umut Saçtı"

Uşak İyi Parti Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür, Kazım Karabekir Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek günlerinin hayırlı ve kazançlı olması dileğinde bulundu. Ziyaret sırasında Gür, esnaflık ve ticaretin şehir hayatındaki önemine vurgu yaparak, şehre hizmet eden esnafların her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Gür, yaptığı açıklamada, "Kazım Karabekir Caddesi'nin değerli esnaflarını ziyaret ettik. Esnaflık, ticaret hayatının en sağlam temelidir. Şehrimize hizmet eden esnaflarımızın her daim yanındayız. Bugün burada, esnaflarımızın karşılaştığı sorunları dinledik, çözüm önerilerimizi sunduk. Gördük ki yapılacak çok işimiz ve çözeceğimiz çok sorun var. Uşak için biz hazırız ve birlikte başaracağız" dedi.

Aday Gür, seçim sürecinde şehirdeki sorunlara çözüm getirmek adına projelerini esnaflarla paylaşarak, yerel yönetimde İyi Parti'nin vizyonunu anlattı. Esnafların ilgisi ve destekleriyle kampanyasını sürdüren Muhammet Gür, Uşak'ı daha yaşanabilir ve gelişmiş bir kent haline getirmek için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

AdminAdmin