SİYASET
Giriş Tarihi : 02-03-2024 07:01   Güncelleme : 05-03-2024 07:16

İYİ PARTİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUHAMMET GÜR, PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI PROF. DR. KÜRŞAD ZORLU İLE KUTLU YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

İYİ PARTİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUHAMMET GÜR, PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI PROF. DR. KÜRŞAD ZORLU İLE KUTLU YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

Uşak'ta seçim heyecanı dorukta! İYİ Parti'nin Uşak Belediye Başkan adayı Muhammet Gür, beraberinde İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ayşegül Obalı ve partililerle birlikte gerçekleştirdiği kutlu yürüyüşe, Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad ZORLU da katıldı.

Kutlu yürüyüşleri sırasında Uşaklı vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti heyeti, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Yürüyüş boyunca İsmet Paşa Caddesi'nde bulunan esnafı ziyaret eden Gür, Obalı, ZORLU ve beraberlerindekiler, hem esnaflarla sohbet ettiler hem de vatandaşlarla kucaklaştılar.

İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad ZORLU, Uşaklılardan büyük ilgi gördü. Esnafların samimi karşılamaları ve sıcak ilgileri karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren ZORLU, Uşak'ın sorunları ve çözüm önerileri hakkında vatandaşlarla açık bir diyalog kurdu.

Muhammet Gür, yaptığı açıklamada, "Uşaklı hemşerilerimizle buluştuğumuz bu kutlu yürüyüşte, İYİ Parti'nin çatısı altında bir araya gelerek şehrimize değer katacağımıza inancımız tam. Partimizin güçlü kadrosuyla birlikte Uşak'ı daha yaşanabilir ve güzel bir şehir haline getirmek için kararlılıkla çalışıyoruz. Destekleriyle yanımızda olan hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Biz kazanacağız, Uşak kazanacak. Birlikte başaracağız" dedi.  İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ayşegül Obalı ise Uşaklıların gösterdiği sıcak karşılama ve ilgiden duyduğu mutluluğu dile getirerek, seçim sürecinde birlikte hareket ederek Uşak'ın geleceğini inşa etmek için çalışacaklarını vurguladı.

 

 

 

 

 

AdminAdmin