EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
SİYASET

İYİ PARTİ UŞAK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DOKTOR DALYAN ÖZDEMİR: KÖY HALKININ, ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ

 İYİ PARTİ UŞAK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DOKTOR DALYAN ÖZDEMİR: KÖY HALKININ, ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ
Paylaş:

İYİ Parti Uşak Milletvekili Aday Adayı Doktor Dalyan Özdemir, Millet İttifakı’nın iktidarında üretici köylünün traktörüne daha rahat mazot, hayvanlarına daha rahat yem alabileceğini, kırsal alanı canlandırmak için gereken her türlü çalışmayı yapacaklarını söyledi.

Köylü kadınların sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri hakkında bilgi paylaşımında bulunan Dalyan Özdemir, “köylü kadınlarımızın sıkıntılarını dinledik. Çiftçi üreticilerimiz traktörüne mazot almakta, hayvanlarına yem almakta zorlandığına tanık olduk. Az kaldı, bu acı ve sıkıntılı günler geride kalacak dedi. Uşak Birçok köyünü ziyaret eden Operatör Doktor Dalyan Özdemir; şu cümlelere yer verdi.

Güzel kalpleriyle; bizleri ağırlayan misafirperver halkımızı iktidarın görmezden geldiği çiftçimizle el ele, kol kola olup tarımımızı, hayvancılığımızı geliştireceğiz" dedi.Dalyan Özdemir; ziyaretleri sırasında İYİ Parti yöneticileride eşlik etti. Eşlik etti.

 

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Çallı ve Bekilliler iftarda buluştu

Akışın sonuna geldiniz.