AK Parti eski Uşak Milletvekili merhum Mehmet Altay’ın ruhu için Uşak Selendililer Derneği tarafından anlamlı bir hayır programı düzenlendi. Selendililer Derneği lokalinin önünde gerçekleştirilen programda, Mevlit ve Berat Kandili vesilesiyle vatandaşlara tavuklu pilav ikram edildi.
Düzenlenen hayır programına; AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bitik, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Kadir Uslu, CHP Uşak İl Başkanı Celalettin Çoban, Uşak Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, merhum Mehmet Altay’ın eşi Dr. Sultan Altay, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun katılımın olduğu programda dualar edilirken, merhum Mehmet Altay rahmetle ve minnetle anıldı.
Programda konuşan Uşak Selendililer Derneği Başkanı Ramazan Dumlupınar, merhum Mehmet Altay’ın Uşak’a ve derneklerine yaptığı katkıların hiçbir zaman unutulamayacağını vurguladı. Dumlupınar açıklamasında,
“Merhum Mehmet Altay vekilimizin gerek Uşak’ımıza gerekse derneğimize verdiği destekler bizler için çok kıymetliydi. Kendisine olan vefa borcumuzu bir nebze de olsa böyle anlamlı bir hayırla göstermek istedik. Rabbim yapılan hayrı kabul etsin, mekânı cennet olsun” ifadelerini kullandı.
Dumlupınar, programa katılarak destek veren tüm protokol üyelerine, sivil toplum temsilcilerine ve vatandaşlara teşekkür etti.
Duygusal anların yaşandığı hayır programı, edilen duaların ardından tavuklu pilav ikramının yapılmasıyla sona erdi. Vatandaşlar, merhum Mehmet Altay için düzenlenen bu vefa örneğinden dolayı Selendililer Derneği yönetimine teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.




















