EĞİTİM
Giriş Tarihi : 29-11-2022 19:16

Mersin Büyükşehir Belediyesi,Üretici kadınları desteklemeye devam ediyor.

Üretici Kadınlara Dijital Pazarlama Eğitimi Verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi,Üretici kadınları desteklemeye devam ediyor.

Mersin’in 13 ilçesinde gerçekleştirilen etkinliklerde stant açmaları sağlanan üretici kadınlara, son olarak Mersin Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve JCI Türkiye Mersin Şubesi tarafından, bilinçli sosyal medya kullanımı ve girişimcilik eğitimi verildi. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, kendi markasını kurma aşamasında olan 40 üretici kadın katılırken; eğitimciler, yaptıkları sunumlarla onlara yeni nesil markalaşmada ihtiyaç duyacakları en önemli konular hakkında bilgi verdiler. 

Etkinlik hakkında bilgi veren Mersin Kent Konseyi Başkanı Ayferi Tuğcu, dünyanın felsefesinin değiştiğini ve buna bağlı olarak da kadınların var olma süreçlerinde aktif rollerinin farklılaştığını belirterek, “Özellikle girişimcilik alanında kadınlar önemli rolleri üstlenirken, gençler de bu konuda onlara destek olmaya çalışıyor. Gerçekleştirdiğimiz program, Mersin Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve JCI’ın ortak bir programı. Gençler bir araya geldiler. Kadınlarımızı önemsediklerini dile getirdiler. Bu önemli hafta kapsamında da, üreten ellerle ilgili inovatif çalışmalara nasıl katkı sunabilecekleri yönünde bir program düzenlediler. Son derece de başarılı geçti” dedi. 


 

AdminAdmin