SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 07:37

MHP UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SEZER ATEŞ, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREREK VATANDAŞLARLA BULUŞTU

MHP UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SEZER ATEŞ, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREREK VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş, seçim çalışmaları kapsamında Ünalan Mahallesi'nde Firdevs Hanım ve Dikilitaş Mahallesi'nde Muzaffer Aydemir'e ziyaretlerde bulundu. Ateş, bu akşam gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.

Ziyaretlerde Ateş, "Sorunları konuştuk, problemlere değindik. Mahallelerimizin sorunlarını gidermek için yapmış olduğumuz projelerimizden bahsettik. 31 Mart’tan sonra kapısını çalabileceğiniz, çayını içebileceğiniz bir belediye başkanınız, derdinizi dinleyebilecek bir kardeşiniz olacak" dedi. Ateş, çözümün birlikte hareket etmekten geçtiğini vurgulayarak, "Çare bizde, çare birlik olmakta" şeklinde ekledi.

Ev sahiplerine teşekkürlerini ileten Ateş, "Bizlere evlerini açan, en iyi şekilde ağırlayan ev sahiplerimize şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle bir araya gelmek, sıkıntılarınızı dinlemek ve çözüm yollarını konuşmak bizim için son derece değerli. Halkımızın destekleriyle Uşak'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için projelerimizi hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu. Ateş'in ziyaretleri, seçim çalışmalarının halkla buluşma ve sorunları yerinde tespit etme çabalarını sürdürdüğünü gösteriyor. 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde adaylar, vatandaşlarla doğrudan temas kurarak sorunları anlamaya ve çözümlerini paylaşmaya devam ediyor.

AdminAdmin