Uşak Belediye Başkan aday adayı Mimar Çağlar Samancı, 31 Mart yerel seçimlerinde Uşak'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi hedefleyen projelerini açıklamaya başladı. Samancı, özellikle kent merkezinin uzağında bulunan mahallelerin yeşil alan ve belediye hizmetlerinden adil bir şekilde yararlanmasını sağlamak için kapsamlı projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Samancı'nın öne çıkan projelerinden birisi, kent merkezinin dışında kalan mahallelerin yeşil alanlardan yeterince faydalanmasını sağlamak ve belediye hizmetlerinin adil bir şekilde dağıtılmasını temin etmek. Aday adayı, "Kent merkezinin uzağında bulunan mahallelerin yeşil alan ve kaliteli belediye hizmetinden yeterince payını alması için çalışmalar yapacağız" dedi.

Samancı, ayrıca yıllar önce yapılan altyapı ve yol düzenlemelerinin gözden geçirilmesi gerekliliğine vurgu yaparak, "Kent merkezinde uygulanan yol, şehircilik ve peyzaj anlayışını tüm kente, tüm mahallelere eşit ve adil bir şekilde yayılacak şekilde planlamak, herkesin yaşam kalitesini artırmak adına önemli bir adım olacaktır" ifadelerini kullandı.

Samancı'nın açıkladığı bu projeler, Uşaklı seçmenler arasında heyecan uyandırdı. Aday adayı, kent sakinlerine daha yaşanabilir bir Uşak vaadiyle seçim kampanyasını sürdürmeye devam ediyor. Seçimlere kısa bir süre kala, diğer aday adaylarının da benzer projelerle ortaya çıkması bekleniyor.