SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 22:20

Uşak Belediye Başkan Adayı Ekrem Ceylan, Yeni Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Uşak Belediye Başkan Adayı Ekrem Ceylan, Yeni Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Uşak Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Ekrem Ceylan, seçim kampanyası kapsamında bugün yeni sanayide esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ceylan, ziyaretlerinde ilerleyen dönemde Uşak'ı modern bir kente dönüştürme hedeflerini paylaştı.

Ceylan, yaptığı açıklamada, "Eğer seçilirsem, ilimizi kasaba görünümünden kurtaracak, yaşanabilir ve güzel bir kent haline getireceğiz" dedi. Özellikle şehrin kuzeyinde bulunan bölgeler için projelerini açıklayan Ceylan, "Sokakları geniş, otopark sorunu olmayan mahalleler yaratarak, ilimizin bu bölgelerini semt haline getireceğiz. Burada yaşayan vatandaşlarımız da bu gelişmeden dolayı zenginleşecek, tek katlı evlerinin karşılığında iki veya üç daire sahibi olabilecekler" diye ekledi. Adaylık sürecinde özellikle dezavantajlı gruplara destek verme sözü veren Ceylan, "Kimsesizlere kimsesiz olmayacakları bir destek sunacağım. Ayrıca emeklilere her ay biner lira destek vereceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ceylan, vatandaşların beklentilerine yönelik çözüm odaklı projelerini hayata geçirmek adına çalışmalarına devam edeceğini belirtirken, Uşak'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi amaçladığını ifade etti.

AdminAdmin