SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 07:15

Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Meclis Kürsüsünden Uşak Belediyesini Sert Bir Dille Eleştirdi

Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Meclis Kürsüsünden Uşak Belediyesini Sert Bir Dille Eleştirdi

Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada, AKP ve AKP Belediyelerinin 22 yıllık yönetimi boyunca Uşak'taki mülkiyet kaynaklarına dair çarpıcı iddialarda bulundu. Karaoba, şu ana kadar arsalar, fabrikalar, iş yerleri ve tarlaların satıldığını ifade ederek, "Doymadılar. Doğamızı, ormanımızı, yer altı kaynaklarımızı, toprağımızı, suyumuzu hatta vatandaşlığımızı sattılar, yine doymadılar" dedi.

Karaoba, konuşmasında hükümetin doğa ve çevre ile ilgili politikalarını eleştirerek, "Merak etmeyin, bir ayınız kaldı, bu halk 31 Mart'ta size sandıkta yanıt verecek. Susacağımızı, sorgulamayacağımızı sanmayın; buradayız, halkımızın hakkını mutlaka arayacağız" diye ekledi.

Uşak Belediyesi'nin idari ve mali politikalarını sert bir dille eleştiren Karaoba, halkın bu konuda duyarlı olması gerektiğini vurgulayarak, "Halkımızı uyandırmak, sorumluluklarını yerine getirmek adına buradayız. Uşak'ın geleceğini düşünerek hareket etmeli ve doğal kaynaklarımıza sahip çıkmalıyız" ifadelerini kullandı. Karaoba'nın konuşması, meclis içinde ve halk arasında büyük yankı uyandırırken, 31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaparak, vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.

AdminAdmin