Banaz'ın Cumhuriyet Mahallesi, CHP Belediye Başkan Adayı Etem Erdem ve İlçe Başkanı Erdoğan Atasoy'u Ağırladı

SİYASET - 12-03-2024 07:53

Banaz'ın Cumhuriyet Mahallesi, CHP Belediye Başkan Adayı Etem Erdem ve İlçe Başkanı Erdoğan Atasoy'u Ağırladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Banaz Belediye Başkan adayı Etem Erdem, beraberindeki CHP İlçe Başkanı Erdoğan Atasoy ve ilçe örgütü ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi'nde sıcak bir karşılama ile karşılaştı. Ziyaret kapsamında mahalle sakinleriyle buluşan Etem Erdem ve beraberindekiler, vatandaşlarla sohbet ederek sorunları dinledi ve projelerini paylaştı.

Banaz CHP İlçe Başkanı Erdoğan Atasoy, ziyaretin önemine vurgu yaparak, "Banaz'ın dört bir yanına yayılarak halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bugün de Cumhuriyet Mahallesi'nde güzel bir atmosferdeydik. Hemşehrilerimizle bir araya gelip, onların beklenti ve düşüncelerini dinledik. Etem Erdem'in liderliğindeki ekibimiz, Banaz için güçlü ve yenilikçi projelerle dolu bir dönem vaat ediyor." dedi.

Banazlılar da ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek, mahallelerindeki sorunların çözümü noktasında CHP ekibine güven duyduklarını belirttiler. Etem Erdem ise yaptığı açıklamada, "Banaz'ı daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için buradayız. Halkımızın desteğiyle birlikte, Banaz'ı daha ileriye taşıyacak projeleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle gerçekleştirdiğimiz bu samimi buluşma, bize güç ve motivasyon verdi." ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET