BBP UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ MAHALLE PAZARLARINI ZİYARET ETTİ

SİYASET - 15-03-2024 18:01

BBP UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ MAHALLE PAZARLARINI ZİYARET ETTİ

Büyük Birlik Partisi Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, seçim çalışmaları kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Fatih Mahallesi'nde bulunan kapalı pazar yerlerini ziyaret etti. Ziyarete Büyük Birlik Partisi Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Uğur Karaca, 1.sıra kontenjan meclis üyesi adayı Ahmet Acet ve parti üyeleri de katıldı.

Kahveci, ziyaretlerin ardından yaptığı konuşmada, vatandaşların doğru kararı vereceğine olan inancını dile getirdi. "İzlenimlerimiz doğrultusunda, halkımızın doğrudan yana olacağına inanıyorum. Bu defa çelişkiler sona erecek ve doğru olan gelecek. Bu işi başarabilecek insanlar seçilecek. Halkımızın bilinçli bir seçime gittiğini görmek beni memnun ediyor. İnşallah doğruyu bilip başaracaklar." şeklinde konuşan Kahveci, pazar yerlerinde yaşanan sorunlara da dikkat çekti.Kahveci, pazar yerlerindeki koşulların köylüler için zorluğunu vurgulayarak, "Şu anda gördüğümüz efil efil esinti içerideyken, köylüler dışarıda yağmur altında mal satmaya çalışıyor. Bu durumu görüyoruz ve bunu değiştireceğiz. Köylülerimiz sığıntı gibi çalışıyorlar, farkındayım. Ancak, bir köylü pazarı modeli oluşturarak bu sorunu çözeceğiz." ifadelerini kullandı.

Son olarak, "Uşak halkının doğruyu seçeceğine inanıyorum. Biz doğru yoldayız. Partimizin ve kendimizin duruşu açıktır. Eğer doğru olan bizsek, biz gelelim. Değilsek de, doğrunun yanında yer alalım." diyerek sözlerini tamamladı.

 

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET