BBP UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ

SİYASET - 18-03-2024 19:54

BBP UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ

Uşak'ın seçkin isimleri, Büyük Birlik Partisi'nin Uşak Belediye Başkanı adayı Mehmet Kahveci ve Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Uğur Karaca, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Adaylar, bu anlamlı günde şehitlerin ruhlarına yapılan dualar eşliğinde Uşak'ta bulunan şehitliği ziyaret ederek, büyük bir saygı duruşunda bulundular.

KAHVECİ ’Çanakkale şehitlerinin emanetlerine sahip çıkmak ve onların hatıralarını yaşatmak adına yapılan bu anlamlı ziyarete katılarak, vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin aziz ruhlarına dualar okudu.

Mehmet Kahveci, Uğur Karaca ve Bilal Aydın, şehitliği ziyaret ederken duygu dolu anlar yaşadılar. Çanakkale zaferinin 109. yıl dönümünde, unutulmaz kahramanlarımızı bir kez daha minnetle andılar ve Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük uğruna sergilediği kahramanlık destanını yeniden hatırlattılar.

Büyük Birlik Partisi Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, vatan sevgisi ve şehitlerimizin aziz hatıralarına olan derin saygılarını bu ziyaretleriyle bir kez daha gösterdiler.

 

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET