BBP'NİN UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ, SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

SİYASET - 22-03-2024 12:07

 BBP'NİN UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ, SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Uşak'ta yerel seçimlere son virajda girilirken, Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Uşak Belediye Başkanı adayı Mehmet Kahveci, seçim çalışmalarını hızlandırdı. Kahveci ve ekibi, eski garaj, Nuri Şeker Caddesi ve Ayakkabıcılar Esnafı'nı ziyaret ederek, esnafın ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Seçim çalışmalarını iki katına çıkaran Mehmet Kahveci, beraberindeki ekibi ve parti üyeleriyle birlikte Uşak'ın önemli bölgelerinde saha çalışmalarına hız verdi. Özellikle esnaf ziyaretleri, Kahveci'nin yerel yönetim anlayışının temelini oluşturuyor. Ziyaretler sırasında esnafın karşılaştığı sorunları dinleyen Kahveci, çözüm önerilerini de paylaşarak esnafa desteklerini sundu.

 

Mehmet Kahveci'nin esnaf ziyaretleri, sadece seçim sürecinde değil, belediye başkanı seçilmesi durumunda da sürekli iletişim ve iş birliği içinde olacağı mesajını veriyor. Ziyaretlerin ardından Kahveci, esnafa hayırlı işler dileyerek ayrıldı.

BBP'nin Uşak Belediye Başkanı adayı Mehmet Kahveci'nin, seçim çalışmalarını yoğunlaştırması ve esnaf ziyaretleriyle vatandaşlarla doğrudan temas kurması, seçim atmosferini daha da hareketlendirdi. Uşak halkı, Kahveci'nin şehrin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımına ve saha çalışmalarına olan katkısını takdirle karşılıyor.

 

 

 

 

 

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET