BBP.UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ, DİKİLİTAŞ MAHALLESİNDE ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

SİYASET - 13-03-2024 12:59

BBP.UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ, DİKİLİTAŞ MAHALLESİNDE ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR


Uşak'ın sevilen isimlerinden ve BüyükBirlik Partisi'nin belediye başkan adayı Mehmet Kahveci, seçim rüzgarını estirmeye devam ediyor. Kahveci, Dikilitaş Mahallesi'nde kurulan Salı pazarında esnafları ziyaret ederek hem vatandaşlarla buluştu hem de esnafların sorunlarını dinledi.

Dikilitaş Mahallesi sakinleri ve pazar esnafı, Mehmet Kahveci'nin ziyaretiyle moral buldu. Kahveci, pazarda gezip esnaflarla sohbet ederek, onlara hayırlı işler diledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kahveci, projelerini anlatarak Uşak'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için kararlılığını vurguladı.

Ziyaret sırasında konuşan Mehmet Kahveci, "Uşak'ın her mahallesinde, her kesiminde olduğu gibi Dikilitaş Mahallesi'nde de vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. BüyükBirlik Partisi olarak, Uşak'ı daha güzel yarınlara taşımak için birlikte çalışmak istiyoruz. Projelerimizle ilgili vatandaşlarımıza bilgi vermek ve onların beklentilerini öğrenmek için bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz" dedi.

Mehmet Kahveci'nin esnaflarla gerçekleştirdiği samimi sohbetler, Uşaklıların gönüllerinde ayrı bir yer buldu. Uşaklılar, Kahveci'nin şeffaf ve etkili yönetim anlayışına duydukları güveni dile getirerek, seçim gününü heyecanla beklediklerini ifade ettiler. BüyükBirlik Partisi'nin Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci'nin seçim çalışmaları, kentte olumlu bir atmosfer oluşturarak vatandaşlar arasında büyük bir destek kazanmaya devam ediyor.

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET