Biz parayı makam odaları için değil, halk için harcayacağız!

SİYASET - 15-03-2024 10:27

Biz parayı makam odaları için değil, halk için harcayacağız!


Muhammet Gür’den sosyal belediyecilik mesajı: Uşak’ta kimse yatağa aç girmeyecek! 

İYİ Parti’nin Uşak Belediye Başkan adayı Muhammet Gür, sosyal belediyeciliğin tarihini yazacaklarını belirterek, “Bizim yönetiminizde Uşak’ta kimse yatağa aç girmeyecek” dedi. Hesap verebilir ve şeffaf bir belediye yönetimi sözü veren Gür, “Biz parayı makam odaları için değil halk için harcayacağız” açıklamasında bulundu.


İYİ Parti’nin Uşak Belediye Başkan adayı Muhammet Gür, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
İYİ Belediyecilik anlayışıyla Uşak için en iyisini yapmaya hazır olduklarını belirten Gür, sosyal yardımları halka eşit ve adil şekilde ulaştıracaklarını söyledi.
“Uşak’ta kimse yatağa aç girmeyecek”
Göreve seçilmesi halinde sosyal belediyeciliğin tarihini altın harflerle yazacaklarını kaydeden Gür, “Bizim belediyecilik anlayışımızda bize oy vermiş, vermemiş herkese eşit hizmet etmek vardır. Biz her vatandaşımızın derdine koşacağız. Hesap verebilir ve şeffaf bir şekilde sosyal yardımlarımızı halkımıza ulaştıracağız. Bizim belediyecilik anlayışımıza göre, Uşak’ta kimse yatağa aç girmeyecek. Soğukta kimse evinde üşümeyecek” diye konuştu.

“Halkın parası halk için harcanacak”
Memleketin geleceğinin çocukların ellerinde hayat bulacağına dikkat çeken Gür, makam için değil halk için göreve talip olduklarını vurgulayarak, “Bu memleketin her evladının iyi gününde de kötü gününde de yanında olacağız.  Çocuklarını okutma hayali kuran değerli ailelerimize de müjde veriyoruz. Öğrencilerimize burs imkanı sağlayacağız. Biz parayı makam odaları için değil halk için harcayacağız” ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET