BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ, ÇARŞAMBA PAZARI'NDA HALKLA BULUŞTU"

SİYASET - 13-03-2024 18:15

 BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ, ÇARŞAMBA PAZARI'NDA HALKLA BULUŞTU

Uşak'ta yerel seçimlere yönelik hareketlenme devam ederken, Büyük Birlik Partisi'nin Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kahveci ve ekibi, Uşak'ın merkezinde bulunan en büyük Pazar yeri olan Çarşamba Pazarı'nı ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Çarşamba Pazarı'nda pazarcı esnafı ve alışveriş yapan Uşak halkıyla bir araya gelen Mehmet Kahveci, samimi bir atmosferde vatandaşları selamladı ve hayırlı pazarlar diledi. Pazar esnafının tezgahları gezen Kahveci, esnafla sohbet ederek sorunlarını dinledi ve belediye başkanlığı döneminde çözüm önerilerini paylaştı.

Kahveci'nin ziyareti sırasında vatandaşlar, adayın halkın nabzını tutarak sorunlarına çözüm aradığına olan inançlarını dile getirdi. Pazarda yapılan bu etkileşimli ziyaret, Mehmet Kahveci'nin halka olan yaklaşımını ve belediye başkanlığı sürecinde katılımcı bir yönetim anlayışını vurgulayan bir aday olduğunu gösterdi.

Büyük Birlik Partisi'nin Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, Çarşamba Pazarı'nda gerçekleştirdiği etkin ziyaretlerle Uşaklıların beklentilerini daha yakından tanıma fırsatı buldu. Seçim sürecinde vatandaşların taleplerini dikkate alarak projelerini şekillendiren Kahveci, Uşaklıların gönlüne taht kurdu.

 

 

 

 

 

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET