BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ, PAZAR YERİNİ ZİYARET ETTİ

SİYASET - 16-03-2024 17:28

 BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ, PAZAR YERİNİ ZİYARET ETTİ

Uşak'ın geleceği için çıktığı yolculukta halkla buluşmaya devam eden Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci, şehrin önemli noktalarından biri olan Pazar Yerlerini ziyaret etti. Kahveci'ye ziyaretinde  (MKYK) Üyesi Uğur Karaca, 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Bilal Aydın ve partili üyeler eşlik etti.

Pazar Yeri ziyareti sırasında Kahveci, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve belediye başkanı seçilmesi durumunda çözüm önerilerini paylaştı. Kahveci, Uşak'ın her köşesinde olduğu gibi Pazar Yeri'nde de vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için projeler geliştireceklerini belirtti.

MKYK Üyesi Uğur Karaca, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Mehmet Kahveci, tecrübesi ve vizyonuyla Uşak'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için kararlılıkla çalışacak. Bizler de partili arkadaşlarımızla birlikte destek olmaya devam edeceğiz." dedi.

1.Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Bilal Aydın ise, "Partimizin güçlü adayı Mehmet Kahveci, Uşak'ın ihtiyaçlarını karşılayacak projeleriyle halkımızın hizmetinde olacak. Bizler de onun yanında olarak Uşak'ı daha ileriye taşımak için çalışacağız." şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET