"BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ, ŞEHRE BİSİKLET VE KARTLI SİSTEM RÜZGARI ESTİRİYOR!"

SİYASET - 11-03-2024 08:19

Büyük Birlik Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci, belediyenin halka daha iyi hizmet verebilmesi için iki önemli proje olan Bisiklet Projesi ve Kartlı Sistem Projesi'ni açıkladı.

Bisiklet Projesi:

Mehmet Kahveci, halkın güvenli bir ortamda bisiklet sürebilmesi için dinlenme alanlarıyla birlikte bisiklet yolları ve sürme alanları oluşturmayı planlıyor. Ayrıca, çocukların güvenle bisiklet sürebileceği bölgeleri artırarak ailelerin çocuklarını rahatlıkla gönderebileceği bir çevre oluşturmayı hedefliyor. Şehir içinde bisikletle güvenli bir şekilde seyahat etmeyi mümkün kılacak bu proje ile Uşaklıların ulaşım deneyimi güvenli bir hale gelecek.

Mehmet Kahveci, projenin bir parçası olarak şu sözleri verdi: "Şehrin bir başından öbür başına bisiklet ile yolculuk yapmak güvenli hale gelecek. Söz veriyorum!"

Kartlı Sistem Projesi:

Belediyenin koordinasyonuyla gerçekleştirilecek Kartlı Sistem Projesi ile Mehmet Kahveci, vatandaşların bir dizi alanda kartlı sistemi kullanmalarını sağlamayı amaçlıyor. Bu kapsamda otobüs ulaşımı, su faturası ödemeleri ve ihtiyaç sahiplerine yardım fonu ödemeleri gibi birçok alanda kartlı sistem uygulanacak. Ayrıca, geleneksel bankamatik kartlarının yerine geçebilecek bu kartlı sistem, vatandaşlara daha pratik ve etkili bir ödeme seçeneği sunacak. Mehmet Kahveci, projenin önemini vurgulayarak, "Belediyemiz koordinesinde kartlı sisteme geçerek vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Otobüsle seyahat, su faturası ödeme ve yardım fonu gibi birçok alanda kartlı sistem sayesinde hızlı ve güvenli işlemler mümkün olacak" dedi. Büyük Birlik Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci'nin bu projeleri, şehrin sosyal ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayarak halkın beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

 

 

 

 

 

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET