Büyük Birlik Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci ve Ekibi, TKDK'yi Ziyaret Etti

SİYASET - 27-03-2024 16:32

Büyük Birlik Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci ve Ekibi, TKDK'yi Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi'nin Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, seçim öncesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nu (TKDK) ziyaret etti. Kahveci'nin yanında partisinin il ve ilçe yöneticileri ile birlikte gerçekleştirilen ziyaret, TKDK personeli tarafından olumlu karşılandı.

Ziyaret kapsamında, TKDK'nin tarım ve kırsal kalkınma alanındaki çalışmaları üzerine bilgi alışverişi yapıldı. Mehmet Kahveci ve beraberindeki heyet, TKDK'nin projeleri hakkında detaylı bilgi edinerek, Uşak'ın tarımsal potansiyelini ve kırsal alanların kalkınması için planlanan destekler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kahveci, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Uşak'ın tarımsal ve kırsal kalkınma alanında daha ileriye taşınması için iş birliği içinde çalışmaya hazırız. TKDK'nin projeleri ve destekleri, ilimizin tarımsal potansiyelini daha verimli bir şekilde kullanmamızı sağlayacak önemli fırsatlar sunuyor. Amacımız, Uşak'ın tarımsal alanda daha fazla katma değer yaratmasını sağlamak ve kırsal bölgelerimizin kalkınmasına destek olmaktır" dedi.

TKDK yetkilileri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, iş birliği ve ortak çalışma temennisinde bulundular. Büyük Birlik Partisi Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci ve ekibinin TKDK ziyareti, tarım ve kırsal kalkınma alanında yapılacak iş birliklerinin önemini vurgularken, Uşak'ın bu alandaki potansiyelinin değerlendirilmesi ve kalkınması adına umut verici bir adım olarak değerlendirildi.

 

DİĞER HABERLER

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET

HÜDA PAR Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Tosun, Ailesiyle Birlikte Oyunu Kullandı

HÜDA PAR Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Tosun, Ailesiyle Birlikte Oyunu Kullandı

31-03-2024 - SİYASET