BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ'DEN TIP BAYRAMI MESAJI

SİYASET - 13-03-2024 16:42

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ'DEN TIP BAYRAMI MESAJI

 

Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, Türkiye genelinde kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mehmet Kahveci, mesajında doktorların önemine vurgu yaparak sağlık sektöründeki kahramanlara teşekkür etti.

Kahveci'nin mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Değerli Doktorlarımız ve Tüm Sağlık Çalışanları,

Bugün, 14 Mart Tıp Bayramı'nı coşku ve gurur içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel gün vesilesiyle, sağlık alanında üstün bir gayretle çalışan tüm doktorlarımıza, hemşirelerimize, sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum.

Doktorlar, toplumun sağlığını korumak, tedavi etmek ve insanların yaşam kalitesini artırmak adına fedakarca çalışan önemli unsurlardır. Onların özverili çalışmaları, her geçen gün daha sağlıklı bir toplum oluşturmamıza katkı sağlamaktadır. Tüm sağlık çalışanları, özveri ve fedakarlıkla görevlerini yerine getirerek toplumumuzun sağlık hizmetlerine değer katarlar.

Bu vesileyle, Uşak'ımızda da sağlık sektöründe görev yapan tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Sağlık sektöründeki her bir bireyin, insan hayatına kattığı değeri bilmek ve takdir etmek, toplum olarak üzerimize düşen bir sorumluluktur.

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET