"Büyükbirlik Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci, Tiritoğlu Parkı'nda Halkla Buluştu"

SİYASET - 28-03-2024 18:14

Büyükbirlik partisi uşak belediye başkan adayı makine mühendisi Mehmet kahveci  tiritoğlu parkında kurulan tanıtım stantta uşak halkı ile bir araya geldi. Büyükbirlik Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci, Halkla Buluştu

Uşak'ın yerel siyasetinde heyecan dorukta! Büyükbirlik Partisi'nin Uşak Belediye Başkan adayı olan deneyimli makine mühendisi Mehmet Kahveci, seçim kampanyası kapsamında Uşak halkıyla buluştu. Kahveci, Tanıtım Stantı etkinliği için Tiritoğlu Parkı'nda halkla bir araya geldi.

Tiritoğlu Parkı, Uşaklıların yoğun ilgisiyle dolup taştı. Kahveci, partisinin stantında vatandaşlarla yakından ilgilendi. Uşaklılara projelerini ve vizyonunu anlatan Kahveci, katılımcıların sorularını da içtenlikle yanıtladı.

Makine mühendisi kimliğiyle teknik detaylara hakim olan Mehmet Kahveci, belediyecilik alanında sağlam bir alt yapı ve stratejik planlamaya vurgu yaptı. Vatandaşlar, Kahveci'nin samimi ve proje odaklı yaklaşımından memnuniyetlerini dile getirdi.

Kahveci, "Uşak'ın gelişimi ve refahı için çalışmaya hazırız. Halkımızın desteğiyle birlikte şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz" dedi.

Büyükbirlik Partisi'nin Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci'nin Tiritoğlu Parkı'ndaki tanıtım etkinliği, halk arasında olumlu yankı uyandırdı. Vatandaşlar, Kahveci'nin belediyecilik vizyonuna güven duyduklarını belirtirken, seçim sürecindeki gelişmeler merakla bekleniyor.

DİĞER HABERLER

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET

HÜDA PAR Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Tosun, Ailesiyle Birlikte Oyunu Kullandı

HÜDA PAR Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Tosun, Ailesiyle Birlikte Oyunu Kullandı

31-03-2024 - SİYASET