"DEVA GENEL BAŞKANI ALİ BABACAN, YARIN UŞAK'TA HALKLA BULUŞUYOR: PROJELERİNİ VE VİZYONUNU ANLATACAK!"

SİYASET - 11-03-2024 17:29

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, yarın Uşak'a ziyaret gerçekleştirecek.  Babacan'ın Uşak programı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Türkiye'nin devası olarak nitelendirilen Ali Babacan, Uşaklı vatandaşlarla buluşacak ve partisinin projelerini anlatacak.

Uşak Programı:

12:00-12:30 - Banaz Şehir Turu:

Ali Babacan, Uşak'ın Banaz ilçesinde şehir turuna çıkacak. Burada yerel yöneticilerle bir araya gelerek ilçenin potansiyeli hakkında bilgi alacak.

13:00-13:30 - Uşak Esnaf Ziyareti:

DEVA Genel Başkanı, Uşaklı esnafı ziyaret ederek ekonomik sorunları yerinde inceleyecek ve esnafın görüşlerini dinleyecek.

13:30-14:00 - Uşak İl Binası Basın Toplantısı:

Uşak İl Binası'nda gerçekleşecek basın toplantısında Ali Babacan, partisinin Uşak'taki hedefleri ve Türkiye genelindeki projeleri hakkında açıklamalarda bulunacak.

14:30-15:00 - Uşak Şehir Turu:

DEVA Genel Başkanı, Uşak şehir turuna çıkarak vatandaşlarla buluşacak ve şehirdeki sosyal ve kültürel alanları ziyaret edecek. Ali Babacan'ın Uşak ziyareti, partisinin Türkiye genelindeki etkinlikleri kapsamında gerçekleşiyor. Babacan, halkla doğrudan buluşarak partisinin demokrasi ve atılım vizyonunu anlatacak. Uşaklı vatandaşlar, Ali Babacan'ın ziyaretini büyük bir ilgiyle bekliyor.

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET