DEVA Partisi Liderleri Uşak Halkıyla İstişarede Bulundu

SİYASET - 12-03-2024 16:59

DEVA Partisi Liderleri Uşak Halkıyla İstişarede Bulundu

Uşak'ta Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Uşak Belediye Başkan adayı Ahmet Rençber ve İl Başkanı Yusuf Burak Erol liderliğindeki heyet, partinin il binasında düzenlenen basın toplantısının ardından İsmet Paşa Caddesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Parti binasındaki basın toplantısında konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partilerinin Uşak'taki vizyonunu ve projelerini anlatarak, halka daha iyi bir yaşam kalitesi sunmak için çabaladıklarını belirtti. Toplantının ardından DEVA Partisi heyeti, İsmet Paşa Caddesi'nde yürüyüş yaparak vatandaşları selamladı.

Vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet eden heyet, şehirde karşılaşılan sorunları dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı. Genel Başkan Ali Babacan, vatandaşların beklenti ve taleplerini dikkatle dinleyerek, partisinin yerel yönetimde gerçekleştireceği projeler hakkında bilgi verdi.

İsmet Paşa Caddesi'nde gerçekleşen bu etkileşimli buluşma sırasında Genel Başkan Ali Babacan, Uşak'tan ayrıldı. DEVA Partisi liderleri, halkla doğrudan temas kurarak şehirdeki sorunları daha yakından tanıma ve çözüm önerileri geliştirme amacıyla gerçekleştirdikleri bu etkinliğin, halkla bütünleşik bir siyasi anlayışın bir yansıması olduğunu belirttiler.

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET