İYİ PARTİ'NİN UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUHAMMET GÜR, DOĞU SERHAT İLLERİ DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ

SİYASET - 12-03-2024 07:55

İYİ PARTİ'NİN UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUHAMMET GÜR, DOĞU SERHAT İLLERİ DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ

İyi Parti'nin Uşak Belediye Başkan adayı Muhammet Gür, Uşak'a daha iyi hizmetler kazandırmak için yürütülen çalışmalara devam ediyor. Gür, bu kapsamda Doğu Serhat İlleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek üyeleriyle bir araya gelerek projelerini ve Uşak'a dair hayallerini paylaştı.

Ziyaret sırasında Muhammet Gür, dernek yönetimine ve üyelere hitaben yaptığı konuşmada, Uşak'ı daha yaşanabilir ve gelişmiş bir şehir haline getirmek için çaba sarf ettiklerini belirtti. Gür, "Uşak'ın potansiyelini harekete geçirmek ve şehri daha ileriye taşımak için buradayız. Sizlerin değerli fikirleri, bizim için çok önemli. Uşak'ın geleceğini birlikte inşa edeceğiz." dedi.

Doğu Serhat İlleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi de ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Muhammet Gür'e projelerini anlatma fırsatı tanıdıkları için teşekkür etti. Dernek üyeleri, Uşak'a yapılacak hizmetlerde işbirliği yapma konusundaki kararlılıklarını dile getirdi.

Muhammet Gür, ziyaretin sonunda dernek yönetimine teşekkür ederek, "Bu şehri birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız. İyi Parti olarak, Uşaklıların beklentilerini ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz." dedi. Bu tür ziyaretlerin Uşak halkının katılımı ve destekleriyle devam edeceği belirtildi.

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET