Mehmet Kahveci'den Çanakkale'nin İzinde: Şehitleri Anma ve Vatan Sevgisiyle Dolu Mesajı!

SİYASET - 18-03-2024 07:03

Mehmet Kahveci'den Çanakkale'nin İzinde: Şehitleri Anma ve Vatan Sevgisiyle Dolu Mesajı!

Ülkemizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde unutulmaz bir dönemeç olan Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü, Büyükbirlik Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci tarafından derin bir anlamla karşılandı. Kahveci, bu önemli günler vesilesiyle şehitlerimizi minnetle anarak bir mesaj yayımladı.

Kahveci mesajında, Çanakkale'de vatan toprağını korumak uğruna canlarını feda eden aziz şehitleri rahmetle andığını belirtti. Onların kahramanlığını ve fedakarlığını vurgulayarak, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki kararlılığının, birlik ve beraberlik ruhunun en güçlü şekilde yansıdığını ifade etti.

Büyükbirlik Partisi'nin vatan sevgisiyle dolu bir anlayışla, şehitlerin emaneti olan bu kutsal vatan topraklarını koruma ve yüceltme görevini üstlendiğini dile getiren Kahveci, milletin refahı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirtti. Birlik ve beraberlik içinde, geçmişte olduğu gibi bugün de her türlü zorluğun üstesinden gelmeye inandıklarını vurguladı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümünde, şehitleri bir kez daha rahmetle anıp gazilere şükranlarını sunduğunu ifade eden Kahveci, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Ruhları şad olsun."

 

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET