MEHMET KAHVECİ'NİN ESNAF ZİYARETLERİ UŞAK'TA SEÇİM RÜZGARINI HİSSETTİRİYOR:

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ADAYI, ŞEFFAF PROJELERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR!"

SİYASET - 14-03-2024 19:02

MEHMET KAHVECİ'NİN ESNAF ZİYARETLERİ UŞAK'TA SEÇİM RÜZGARINI HİSSETTİRİYOR:

Uşak'ta yerel seçim heyecanı tüm hızıyla devam ederken, Büyük birlik Partisi'nin Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kahveci, bugün gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Seçim çalışmalarını Uşak'ın önemli merkezlerinden biri olan otogar ve yeni sanayi sitesi çevresinde sürdüren Kahveci'ye, Büyük birlik Partisi Uşak İl Başkanı Erhan Şahin ve partili üyeler de destek verdi. Kahveci, esnafla sıcak bir şekilde sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı.

Kahveci'nin esnaf ziyaretlerindeki samimi yaklaşımı ve şeffaf projeleri, esnafın da ilgisini çekti. Ziyaretler sırasında Kahveci, esnafın karşılaştığı sorunları titizlikle not alırken, kent için önerdiği çözüm yollarını da detaylı bir şekilde paylaştı.

Büyük birlik Partisi Uşak İl Başkanı Erhan Şahin, yaptığı açıklamada, "Mehmet Kahveci, Uşak'ın her kesiminden insanın sorunlarını dinleyen ve çözüm odaklı projeleriyle dikkat çeken bir adaydır. Parti olarak kendisine tam destek veriyoruz ve inanıyoruz ki, Uşak'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirecek güçte ve yetenekte bir lider olacaktır" dedi.

Mehmet Kahveci'nin esnaf ziyaretleri, yerel seçimlere sayılı günler kala Uşak'ta siyasi atmosferi hareketlendirirken, Kahveci'nin adaylık sürecindeki etkileyici performansı, seçmenler arasında olumlu yankı uyandırıyor.

 

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET