ÖZKAN YALIM, UŞAK BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖREVE BAŞLADI

GÜNCEL - 05-04-2024 07:28

ÖZKAN YALIM, UŞAK BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖREVE BAŞLADI

Uşak'ta 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı olarak seçilen Özkan Yalım, mazbatasını alarak Uşak Belediye Başkanı olarak göreve başladı. Mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Olcay Yeşilkaya'dan alan Yalım, düzenlenen devir teslim töreni sonrası görevine başladı.

Devir teslim törenine, Uşak Belediyesi önünde kendisini destekleyen kalabalık bir vatandaş topluluğu eşlik etti. Önceki dönem belediye başkanı Mehmet Çakın'dan başkanlık görevini devralan Yalım, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Uşak'ın tarihi bir an yaşadığını belirterek, kentin 35 yıl CHP belediyeciliğinden uzak kaldığını ifade etti. Yalım, vatandaşların teveccühüne teşekkür ederken, birlikte başaracaklarını vurguladı ve halk için, Uşak için, millet için çalışacaklarını söyledi.

İlk görev olarak bozuk olan yolların yapımına başlayacaklarını belirten Yalım, bu çalışmaların 15-20 gün içerisinde tamamlanacağını dile getirdi. Daha sonra ise projelerine odaklanacaklarını ve Mayıs ayı içerisinde Dikilitaş'taki Salı Pazarı ve Halk Konutları'ndaki pazar yerini düzenleyeceklerini, Mende Pazar Yeri'nin üzerini kapatacaklarını ifade etti. Vatandaşların sıcaktan ve soğuktan korunması için gereken desteği sağlayacaklarını belirten Yalım, halka layık olmaya çalışacaklarını söyledi. Devir teslim töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Ali Karaoba ve İl Başkanı Sevinç Soyer Yazgan da yeni başkanı tebrik ederek, desteklerini dile getirdiler. Özkan Yalım'ın göreve başlamasıyla birlikte Uşak Belediyesi, yeni dönemde hızlı ve etkin bir şekilde hizmet vermeye hazırlanıyor.

DİĞER HABERLER
 38 YILLIK MESLEĞİNİ BIRAKTI, GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE YENİ BİR YOLCULUĞA ADIM ATTI

38 YILLIK MESLEĞİNİ BIRAKTI, GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE YENİ BİR YOLCULUĞA ADIM ATTI

01-05-2024 - GÜNCEL

UŞAK'TA EĞİTİMDE DEVRİM BAŞLIYOR

UŞAK'TA EĞİTİMDE DEVRİM BAŞLIYOR

30-04-2024 - GÜNCEL