SAADET PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RAMAZAN YAVUZ ACAR, BİR EYLÜL SANAYİ SİTESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

SİYASET - 19-03-2024 18:08

SAADET PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RAMAZAN YAVUZ ACAR, BİR EYLÜL SANAYİ SİTESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ramazan Yavuz Acar, seçim çalışmaları kapsamında Bir Eylül Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Esnaflarla bir araya gelen Acar, yerel yönetimde işbirliği ve esnafın desteklenmesi konularında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Ramazan Yavuz Acar, esnafların beklenti ve taleplerini dinleyerek, Uşak'ın ekonomik kalkınması için yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. Acar, "Bir Eylül Sanayi Sitesi esnafımızın sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinlemek, onların beklentilerine kulak vermek bizim için son derece önemlidir. Uşak'ın ekonomisinin güçlenmesi ve esnafımızın refah seviyesinin artması için gerekli adımları atmak için buradayız." dedi.

Esnaf ziyaretinde Saadet Partisi'nin yerel yönetim vizyonunu ve projelerini de paylaşan Acar, adil, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Uşak'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Acar, esnafın belediye yönetimine daha fazla katılımını sağlayarak ortak akıl ve işbirliğiyle Uşak'ın gelişimine katkıda bulunacaklarını dile getirdi.

Bir Eylül Sanayi Sitesi esnafları da Ramazan Yavuz Acar'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür ettiler. Esnaflar, Saadet Partisi'nin belediye başkan adayı olarak gösterilen Acar'ın samimi yaklaşımını ve projelerini olumlu bulduklarını ifade ettiler. Ramazan Yavuz Acar'ın esnaf ziyareti, Uşak'ın ekonomik ve sosyal yönden kalkınması için yapılan çalışmalara dair umutları artırdı ve Saadet Partisi'nin yerel yönetim anlayışına olan güveni pekiştirdi.

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET