Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Ramazan Yavuz Acar ve Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, Kahvehane Ziyaretlerinde Bulundular

SİYASET - 16-03-2024 07:20

Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Ramazan Yavuz Acar ve Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, Kahvehane Ziyaretlerinde Bulundular

Saadet Partisi'nin Uşak Belediye Başkan adayı Ramazan Yavuz Acar, partinin Antalya Milletvekili Sayın Şerafettin Kılıç ile birlikte kahvehane ziyaretlerine katıldılar. Ziyaretlerde, vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini dinleyen ve sorunlarına çözüm bulma sözü veren Acar ve Kılıç, yoğun ilgiyle karşılandılar.

Saadet Partisi Uşak İl Başkanı İbrahim Dağgezen ve partinin diğer üyeleri de ziyaretlere katılarak destek verdiler. Kahvehane ziyaretlerinde, hemşehrilerle samimi bir ortamda sohbet eden Acar ve Kılıç, Uşak'ın sorunlarına ve ihtiyaçlarına ilişkin vatandaşların görüşlerini dinlediler.

Acar, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, Uşak'ın her kesiminden gelen talepleri ve beklentileri dikkate alarak, şehrin gelişimine ve refahına katkı sağlamak için çalışacaklarını belirtti. Milletvekili Kılıç ise Uşak'a olan sevgi ve bağlılığını vurgulayarak, Saadet Partisi'nin hizmet anlayışının Uşak halkının beklentilerine cevap vereceğine inandığını ifade etti.

Kahvehane ziyaretlerinde, Saadet Partisi'nin Uşak Belediye Başkan adayı Ramazan Yavuz Acar ve Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç'a, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Herkesin katılımıyla gerçekleşen ziyaretler, şehrin nabzını tutma ve halkla doğrudan iletişim kurma fırsatı sundu.

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET