YILMAZ TOZAN, EŞME İÇİN VİZYON PROJELERİNİ TANITTI: "HUZURLU BİR CUMHURİYET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

SİYASET - 10-03-2024 09:21

YILMAZ TOZAN, EŞME İÇİN VİZYON PROJELERİNİ TANITTI:

Eşme Belediye Başkan adayı Yılmaz Tozan, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında gerçekleştirilecek olan seçime sayılı günler kala görkemli bir proje tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantı, adeta bir mitinge dönüşerek CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Uşak İl Yönetimi ve çok sayıda Eşme halkının katılımıyla renklendi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Eşme İlçe Başkanı Cumhur Uslu, bugün itibariyle cumhuriyetin ikinci yüzyılında gerçekleştirecekleri seçime sadece 22 gün kaldığını belirterek, "Eşmemizi yeniden Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliği ile buluşturmak istiyoruz. Hedefimiz, herkesin huzurla yaşadığı, geleceğe umutla baktığı ve mahalle mahalle, sokak sokak hizmet götürdüğümüz bir ilçe yaratmak" dedi.

Belediyeciliğin icraat makamı olduğunu vurgulayan Uslu, "Eşme'nin tüm dertlerini bilen başkan adayımızla az laf, çok iş diyerek hizmetlerin ve eserlerin en güzelini yapmak için geliyoruz" ifadelerini kullandı.

CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba ise yaptığı konuşmada, mevcut belediyenin çalışmadığını ve belediye başkanının seçim çalışmasında verdiği sözleri yerine getirmediğini belirterek, "Biz bu sorunları Yılmaz Başkan ile çözeceğiz" sözlerini vurguladı.

Karaoba, belediye başkan adayı Yılmaz Tozan'ı sahneye çağırarak, "Verdiğin sözlerin arkasında mısın?" sorusunu yöneltti. Tozan ise samimi bir şekilde söz verdiği projelerin arkasında olduklarını belirterek, "Eşme için hazırladığımız vizyon projelerini halkımıza tek tek açıklayacağız" dedi.

Yılmaz Tozan, Eşme için hazırladığı vizyon projelerini detaylı bir şekilde halka tanıtarak, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Toplantı, Eşme'nin geleceğine dair umut dolu bir atmosferde sona erdi.

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET