YILMAZ TOZAN'DAN EŞME'YE YENİ NESİL SOSYAL BELEDİYECİLİK

SİYASET - 10-03-2024 19:28

YILMAZ TOZAN'DAN EŞME'YE YENİ NESİL SOSYAL BELEDİYECİLİK

Eşme Belediye Başkan adayı Yılmaz Tozan, Eşme'nin kaderini değiştirecek projelerini halkıyla paylaşıyor. Tozan, "Yeni Nesil Sosyal Belediyecilik" vizyonuyla, ihtiyaç sahiplerine yönelik çeşitli yenilikçi adımlar atmaya hazırlanıyor.

Tozan'ın projelerinden biri olan "Eşme Kart", ihtiyaç sahiplerine düzenli yardımları kolaylaştırmayı hedefliyor. Bu kapsamda, her aileye Eşme Kart dağıtılacak ve her ay düzenli ödemeler otomatik olarak bu karta yatırılacak. Bu kartlar sayesinde ihtiyaç sahipleri, Eşme Belediyesi ile anlaşmalı işyerlerinde diledikleri gibi harcama yapabilecekler.

Yerel esnafı desteklemek ve ilçe ekonomisine can vermek amacıyla Tozan, projenin önemli bir ayağını oluşturan bu uygulama ile zincir marketlere karşı yerel esnafı güçlendirmeyi amaçlıyor. Yerel esnaflarla işbirliği yaparak, ilçe ekonomisinin canlanmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

Ayrıca, Tozan'ın "Yeni Nesil Sosyal Belediyecilik" anlayışı, sosyal yardımların daha etkili ve kişiselleştirilmiş bir şekilde yönetilmesini öngörüyor. Yardımlar, sosyal yardım alan vatandaşların bireysel taleplerine ve ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde programlanacak, böylece yardımların daha etkili ve verimli bir şekilde kullanılması sağlanacak.

DİĞER HABERLER
CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA:

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

27-04-2024 - SİYASET

"UŞAK'TA CHP 35 YIL SONRA ZAFER KAZANDI"

01-04-2024 - SİYASET