EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

70 kişinin can verdiği yıkılan binaya 'az hasarlı' rapor verildi!

Kahramanmaraş’ta Aleyna Ölmez’in sağ çıktığı Atabey Apartmanı'na 'az hasarlı' raporu verildi.

70 kişinin can verdiği yıkılan binaya 'az hasarlı' rapor verildi!
Paylaş:

Kahramanmaraş’ın Pazarcık merkezli depremde yıkılan apartmana az hasarlı raporu verildi.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi Kayabaşı Mahallesi'nde bulunan Atabey Apartmanı ‘Asrın Felaketi’ diye nitelendirilen Kahramanmaraş depreminde yıkılmıştı.

70’e yakın vatandaşın cansız bedenine ulaşıldığı apartmana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Hasar Tespit ekiplerince ‘Az Hasarlı’ rapor verilmesi pes dedirtti.

Hatırlanacağı gibi, depremin 248. saatinde canlı kurtarılan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde ziyaret ettiği Aleyna Ölmez de ‘Az Hasarlı’ raporu verilen Atabey Apartmanı'ndan kurtulmuştu.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.