EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı

Afet bölgesinde 15 bin TV kuruldu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesindeki öğrencilerin TRT EBA içeriklerine erişimlerini sağlamak için konteynerlere 15 bin televizyon kurulduğunu söyledi.

Afet bölgesinde 15 bin TV kuruldu
Paylaş:

 Milli Eğitim Bakanlığı'nca deprem felaketinin yaşandığı illerdeki öğrencilerin eğitimlerini TRT EBA ile desteklemek amacıyla konteynerlere yapılan televizyon kurulumu artarak devam ediyor.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Mahmut Özer, Malatya'da konteyner kentte yaşayan bir anne ile oğlu Mehmet Han'ın görüşlerine yer verilen videoyu da paylaşarak, ″Mehmet Han gibi nice evladımız bir yandan okuluna devam ederken ev ortamında da eğitimlerini kesintisiz sürdürsün diye konteynerlere 15 bin televizyon kurduk. Her yerde ve her koşulda eğitim önceliğimiz, çocuklar geleceğimiz...″ ifadelerini kullandı.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Engelsiz Hobi Kursunda doğru nefes egzersizi

Akışın sonuna geldiniz.