SİYASET
Giriş Tarihi : 25-03-2023 09:53

AK PARTİ UŞAK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MELİSA CEYLAN AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATLARININ GÖZDESİ OLDU!

AK PARTİ UŞAK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MELİSA CEYLAN AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATLARININ GÖZDESİ OLDU!

 AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Melisa Ceylan, partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek desteklerini istedi.

Melisa ceylan, uşak’ın sorunlarına çözüm kapısı olacağını da ifade etti. AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Melisa Ceylan, seçim çalışmalarına hız vererek Ak parti Sivaslı İlçe Başkanı Bahri Azatçam’ı ve teşkilatı ziyaret etti.

Ceylan, Uşak’ın geniş bir kesimin sevgi ve saygısını kazanmış bir isim olarak adaylık sürecinde partililerin ve vatandaşların desteğini almak için çalışmalarını sürdürüyor. Melisa Ceylan, partinin vizyonu ve hedefleri doğrultusunda hareket ettiği ve bu doğrultuda hizmetlerini sürdürdüğü belirtti.

Ayrıca, Ceylan, Uşak’ın kalkınması ve gelişmesi için önemli projeler ürettiği vurgulandı. Melisa Ceylan yaptığı açıklamada, Uşak’ın sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu sorunların çözümü için çalışmalar yürüttüğünü belirterek, milletvekili aday adaylığı sürecinde partililerin ve vatandaşların desteğini alarak çalışmalarına devam edeceğini ifade etti. Uşak ve Ankara’nın siyasi arenası içinde rol alan Melisa Ceylan, aday adaylığı sürecindeki bu çalışmaları, partililer ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Seçim sürecinde Uşak’a yapılacak olan çalışmalar ve projeler de merakla bekleniyor.

AdminAdmin