GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-11-2022 15:04   Güncelleme : 06-11-2022 15:14

ANADOLU SULTANLARI BAYAN ATLI CİRİT SPOR KULÜBÜ ADINI DÜNYAYA DUYURACAK

Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyon Başkanı Zübeyir Bekiroğlu Uşak ta bir dizi temaslarda bulunarak kalfa koruluğu spor tesislerinde oynanan gurup müsabakalarını izledi.

ANADOLU SULTANLARI BAYAN ATLI CİRİT SPOR KULÜBÜ ADINI DÜNYAYA DUYURACAK

Başkan Bekiroğlu ata sporumuz olan cirit i tüm dünyaya duyurmak aynı zamanda dünyada tek olan Anadolu Sultanları Bayan Atlı Cirit spor kulübünü ziyaret edip Uşak taki çalışmalarla ilgili bilgiler aldık dedi. Başkan Bekiroğlu, konuşmasında Anadolu Sultanları Bayan Atlı Cirit Spor Kulübüne federasyon olarak tüm desteğimiz vererek federasyonu temsilen Türkiye’nin her yerinde ve yurtdışında temsil edeceğine inancımız sonsuzdur dedi.

Anadolu Sultanları Bayan Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Gülşah Türkmen bizi Uşak ta ziyaret ederek onurlandıran Federasyon Başkanımıza Teşekkür ederiz Federasyonun desteği ile Uşak ın diğer illerde gururla temsil edeceğiz Dünyada ilk ve tek olan Anadolu Sultanları Bayan Atlı Cirit Spor Kulübü olarak sadece müsabakalarda değil her daim sporcularımızın yanındayız isteyen her bayan kardeşlerimizi Anadolu Sultanları Bayan Atlı Cirit Spor Kulübüne davet ediyorum dedi.

 

AdminAdmin