EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

BAŞKAN GÜRKAN'DAN KADIN ÇALIŞANLARA 8 MART İZNİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi’nde çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde idari izinli sayılacağını söyledi.

BAŞKAN GÜRKAN'DAN KADIN ÇALIŞANLARA 8 MART İZNİ
Paylaş:

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda geleneği bozmayarak, kadın çalışanların 8 Mart’ta idari izinli sayılması için talimat verdi.

Edirne Belediyesi’nin gerçekleştirdiği her projede ve her hizmette kadın çalışanların da büyük emeğinin olduğunu belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Kadın çalışanlarımız, emekçilerimiz 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü gönüllerince geçirsin diye 8 Mart’ta bir gün idari izin verme kararı aldık.  Büyük bir özveriyle gece gündüz, hafta sonu hafta içi demeden belediyemizin her kademesinde çalışan mesai arkadaşlarımıza, kentimizin güzelleşmesi ve gelişmesi için verdiği tüm emekler için minnettarız.  Zekası, fikirleri, gücü ve mücadelesiyle  hayata değer katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları Günü kutlu olsun” dedi.

 

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.