EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
GÜNCEL

Başkan Yılmaz emekçileri unutmadı

Bursa'da Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Samanlı Şantiyesini ziyaret edip belediye temizlik personeli ile bir araya geldi.

Başkan Yılmaz emekçileri unutmadı
Paylaş:

Tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ilçenin daha da gelişmesi, güzelleşmesi ve ilerlemesi için emek verip gece gündüz demeden büyük fedakârlıklarla çalışan tüm işçilere teşekkür etti.

Başkan Yılmaz, 1 Mayıs'ta gerçekleştirdiği Samanlı Şantiyesi'ndeki ziyarette, alın teri dökerek çalışırken ülkemizi de büyüten kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik etti.

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et ORDU’YA KRUVAZİYER TURİZMİ YAKIŞTI

Akışın sonuna geldiniz.