SAĞLIK
Giriş Tarihi : 22-03-2024 20:19

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ, SEÇİME 9 GÜN KALA ESNAF ZİYARETLERİNE HIZ VERDİ

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ, SEÇİME 9 GÜN KALA ESNAF ZİYARETLERİNE HIZ VERDİ

Uşak'ta yerel seçimlere sayılı günler kala, Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) belediye başkan adayı Mehmet Kahveci, esnaf ziyaretlerine hız verdi. Kahveci, seçim çalışmalarını sürdürürken, destekçileriyle birlikte ilçenin çeşitli noktalarında esnafları ziyaret etti.

Esnaf ziyaretlerine BBP Uşak İl Başkanı Erhan Şahin, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Uğur Karaca, birinci sıra Uşak Belediye Meclis Üyesi adayı Bilal Aydın ve parti üyeleri de eşlik etti. Kahveci ve beraberindekiler, esnafların sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini paylaştı ve destek istedi.

BBP Uşak İl Başkanı Erhan Şahin, ziyaretlerin önemine vurgu yaparak, "Partimizin adayı Mehmet Kahveci ile birlikte esnafımızın nabzını tutuyor, onların sorunlarını dinliyoruz. Seçim öncesi Uşak'ın dört bir yanına yayılarak vatandaşlarımızın nabzını tutmaya devam edeceğiz." dedi.

Mehmet Kahveci ise yaptığı açıklamada, "Uşak'ın her kesiminden vatandaşlarımızın desteğini alarak, şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyoruz. Esnafımızın görüşlerine önem veriyor, onların desteğiyle Uşak'ı hak ettiği yere taşıyacağız." şeklinde konuştu.

 

AdminAdmin